Handelsbetingelser

Art by the Stripes
Dyrehavevej 151
6000 Kolding
TLF 26778389
CVR 34117187

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Art by the Stripes tager imod online betalinger med; [Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online]. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Art by the Stripes benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark, med mindre andet aftales. Leveringstiden for et færdigt værk og/eller plakat er normalt 5-7 hverdage, der tages dog forbehold for forsinkelse ved trykkeriet. Plakater der ikke er indrammet leveres i rør og sendes med GLS eller PostNord. Der tages forbehold for en lidt længere leveringstid i sommerferie-perioden

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle varer leveres med [GLS og PostNord]. Men hvis det er muligt kan et originalt værk blive leveret personligt af Kasper, efter aftale

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på contact@artbythestripes, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også benytte vores returportal, som du finder her [link til returportal].

Det er op til Art by the Stripes at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Bestilling på originale værker samt specialbestillinger kan ikke refunderes

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til Art by the Stripes i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet. Dvs.: fejl,skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, dårlig vedligeholdelse vold eller uatoriserede indgreb

Art by the Stripes dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til vores lager:

Art by the Stripes

Dyrehavevej 151

6000 Kolding

Persondatapolitik

Når du køber en vare og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Art by the Stripes. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til contact@artbythestripes eller ringe på 26778389, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.
Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.
Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende vores contact@artbythestripes.

Forbehold omkring Limited Editions
Limited editions er kun tilgængelige i et begrænset oplag. Grundet stor efterspørgsel udgår limited editions hurtigt og kan udgå fra den ene dag til den anden.
Art by the Stripes forbeholder sig ret til at afvise ordrer af limited editions såfremt ordrestørrelsen overstiger antallet af limited editions. Her foregår det efter først til mølle princippet. Art by the Stripes. ejer alle rettigheder og forbeholder sig retten til at udgive udvalgte værker i flere forskellige størrelser og på flere typer mediums (eksempelvis men ikke begrænset til: canvas, papir, træ, metal, t-shirt) som limited editions eller HPM editions.
Eksempelvis kan et limited lærredsprint senere bliver udgivet som en limited edition på papir i en anden størrelse.

Bestilling af originalt maleri

Ved bestilling af originalt maleri skal påregnes en arbejdstid på minimum 3 uger. Men der tages forbehold for travlhed, der kan resultere i længere produktionstid. Men vi vil altid være i dialog med kunden løbende i processen, så kunden kan få et indblik i varigheden.

Scroll to Top